A lakberendezés már nem luxus!

... hanem képzett szakemberek munkája, mely segítséget nyújt abban, hogy saját otthona, irodája az ÖN személyes igényeihez igazodjon!

Aki lakberendezőt hív segítségül, időt, pénzt és sok utánajárást takarít meg, mivel minket naprakész információkkal látnak el a kereskedő és kivitelező cégek.

Fontos, hogy minél korábbi fázisában tudjunk bekapcsolódni a tervezésbe. A legjobb az, ha már az építésszel együtt tudunk működni, a megbízónk igényeit és érdekeit figyelembe véve. Első találkozáskor az Ön és családja személyes igényeit mérjük fel és átbeszéljük, hogy Önöknek mire is van szüksége, milyen elképzeléseik vannak. Célunk, hogy a lehető legjobb megoldást készítsük el Önöknek a feltételeket figyelembe véve.

Alaprajzi terveken több variációt is nyújtunk az ideális berendezésre, melyben lehetőség van a falak mozgatására is, akár válaszfalakról, akár tartó szerkezetek kiváltásáról van szó, ez utóbbi természetesen csak statikus szakember bevonásával.

A végleges döntésben fontos szerepet játszanak a profi kézi és géppel készült 3D-s látványtervek. Kivitelezéshez pontos gépészeti és burkolati terveket készítünk, melyek alapján a kivitelezőink pontosan azt tudják megvalósítani, amit Önök a tervekben láttak és elfogadtak.

Az első beszélgetéstől az utolsó párna elhelyezéséig ügyfeleink számíthatnak ránk! Teljes körű szolgáltatást nyújtunk.

Célunk olyan élhető környezet kialakítása, mely jól átgondolt, maximális funkcionalitást nyújt és segítünk abban, hogy álmai otthona elérhető legyen az Ön számára.