Távtervezés

A tervezés ezen módja jellemzően levelezés útján valósul meg, így kevesebb a rendelkezésre álló információ. Emiatt inkább ötletadónak, iránymutatásnak tekinthető, amely eligazít a harmonikus belső tér kialakításában.
Azok számára javasoljuk, akik kevesebb pénzt tudnak szánni a tervezési folyamatra mégis szükségük volna képzett lakberendezőre.
A távtervezés során tippeket adunk, ugyanakkor megoldási terve(ke)t küldünk az adott lakberendezési problémára, melyhez részletes szöveges magyarázatot csatolunk. Ennek révén kalkulálni tud a megvalósítást illetően, vagy akár mindezt továbbgondolva önállóan tud gondoskodni a beszerzésről, a kivitelezésről.

Ajánlatkérés menete:

  • küldje el a megtervezendő tér 1:50 méretarányú, méretezett alaprajzát (jpg vagy pdf formátumban)
  • mellékelve adja meg elképzeléseit, igényeit-amennyiben további egyeztetés szükséges, akkor megkeressük és egy rövid kérdőív segítségével pontosítjuk elképzeléseit (pl. milyen szolgáltatások igényel, milyen tervekre van szüksége, milyen színeket szeret, stb.)
  • megküldjük árajánlatunkat
  • amint elkészülnek a tervek értesítjük
  • a tervekhez részletes szöveges magyarázatot is küldünk, (segítséget nyújt a tervek értelmezéséhez, valamint útmutatóul szolgál a megvalósításhoz)

Távtervezés fizetési feltétele a szerződés létrejöttekor a megállapodás szerinti díjat a megrendelő 8 napos fizetési határidővel banki előre utalással teljesíti. Az átutalás beérkezése után juttatjuk el a kért dokumentumokat.