Home Staging

Szolgáltatásai arra irányulnak, hogy ingatlanát RÖVID IDŐN belül piacképessé tegyük és értékét növeljük.
Az eladásra professzionálisan felkészített otthonok 30-50% -kal gyorsabban találnak új gazdára.
Minimális befektetéssel akár 10%-kal megnövelik az ingatlan értékét.
Amint a potenciális vevő átlépte a küszöböt, kevesebb mint egy perc alatt dönti el, hogy kell-e neki az eladásra kínált ingatlan vagy sem. A pozitív benyomásért meg kell dolgozni! Célja az eladandó ingatlan felkészítése az értékesítésre úgy, hogy az minél gyorsabban és minél magasabb áron kelljen el!
Cégünk elsősorban az ingatlan meglévő adottságaival dolgozik. Az eladó berendezési tárgyainak kreatív újrarendezésével, a tér, a tárgyak, a színek összhatásának újratervezésével éri el a kívánt hatást.
A Home Staging által elérhető előny tehát kettős:
gyors eladás magasabb áron.
Mindennek nyilvánvalóan komoly jelentősége lehet egy olyan ingatlanpiacon, amelyet a túlkínálat jellemez.
A felkészítés mindig kevesebbe kerül, mint a piacon „pangó” ingatlan első, kényszerű árcsökkenése. Miért ne adjunk neki egy esélyt?
Cégünk objektív szemmel és szakértelemmel készíti fel értékesítendő otthonát, annak érdekében, hogy a vevőkre a lehető legjobb benyomást tegye.
A Home Staging megláttatja a vevővel az ingatlan kiemelkedő adottságait, lehetőségeit és előnyeit.
Segítséget nyújt ahhoz, hogy sikerüljön maga elé varázsolni új otthona képét.

KONZULTÁCIÓ
A Home Staging szolgáltatások mindig 1-2 órás konzultációval kezdődnek, melynek során felmérjük az ingatlant és megadunk a Megrendelő részére minden olyan fontos információt, amely alapján gyorsabban és magasabb áron tudja értékesíteni az otthonát.

ÁTALAKÍTÁS
Az átalakítás során arra törekszünk, hogy minél rövidebb idő alatt minél nagyobb és eredményesebb változásokat érjük el.
Maga az átalakítás igénybe vehet fél - vagy egy egész napot és magába foglalhatja a túlzsúfoltság csökkenését, bútorok, tárgyak átrendezését, univerzális stílus kialakítását, fókuszpontok kialakítását, lakberendezési dekorációt, növény dekorációt, színkonzultációt, világítási tervet.

MARKETING
Az átalakítás befejezésékor digitális fényképek elkészítése, amelyek használhatóak a hirdetésekben. A vevők 70% - a az interneten nézi meg az ingatlanhirdetéseket. A felkészített ingatlanról professzionálisan elkészített fényképek fontos szerepet játszanak abban, hogy minél több vevő a helyszínen is megtekintse az ingatlant.